Studio Westen | Fotografie

Maak meer impact met je foto’s!


Komt een van de volgende situaties jou bekend voor?

Deze vragen heb ik me ook gesteld… Ik ben Toine Westen en ik zou het ontzettend leuk vinden om je hiermee op weg te helpen.

Ik fotografeer sinds m’n twaalfde en vanaf 2007 met digitale spiegelreflex camera’s. Nadat ik de basisopleiding aan de Fotoacademie had gevolgd, kende ik de basisprincipes van de fotografie.

De jaren daarna waren een ontdekkingstocht. In het begin fotografeerde ik alles wat los en vast zat. Later werd ik steeds meer getrokken door de natuur en specialiseerde ik me in de richting van landschapsfotografie.

Mijn hobby veranderde in mijn passie. Ik leerde om bewuster mijn foto’s te maken door heel veel te oefenen, zelfstudie en het volgen van specifieke workshops.

De reacties van anderen op mijn foto’s werden ook steeds enthousiaster. Een van mijn noorderlichtfoto’s werd gepubliceerd in het prachtige fotoboek “Levende planeet” van het Wereld Natuur Fonds en uitgekozen voor een expositie in het Efteling theater.

Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik iets over fotografie wilde uitleggen. Dat bleek ik ontzettend leuk te vinden en de reacties van mijn “leerlingen” waren altijd positief. Dat leidde in 2013 tot de oprichting van Studio Westen | Fotografie. Met heel veel plezier organiseer ik nu fotocursussen, workshops en reizen.

Zou jij binnen één dag willen leren hoe je krachtiger foto’s kunt maken?

Tijdens de workshop “Maak meer impact met je foto’s!” laat ik je zien welke elementen een belangrijke rol spelen binnen een foto. Je leert onder andere: Je gaat de kracht van compositie ervaren aan de hand van verschillende voorbeelden. En natuurlijk gaan we uitgebreid oefenen!

Het is mijn doel dat jij aan het eind van de dag naar huis gaat vol nieuwe ideeën voor het maken van krachtiger beelden. Je hebt nieuwe invalshoeken leren kennen om interessantere foto’s te kunnen maken.

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van minimaal twee tot maximaal zes deelnemers. Op die manier leer je van elkaar en kan ik iedereen voldoende aandacht geven. Je ontvangt een syllabus waarin je aantekeningen kunt maken en alles na de workshop nog eens rustig door kunt nemen.

De workshop vindt plaats op zaterdag 10 oktober in de historische binnenstad van Leiden (10 minuten lopen van het station). We beginnen om 10:00 uur.

In de ochtend krijg je uitleg over hoe je bewust je foto’s op kunt bouwen om krachtiger beelden te creëren. Daarna is er een uitgebreide lunch.

In de middag gaan we uitgebreid oefenen, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen en je de invloed van je keuzes direct kunt ervaren. Als het weer het toelaat gaan we daarvoor lekker naar buiten. We besluiten de dag rond 16:00 uur.

Waarom deze workshop de moeite waard is?

Binnen één dag leer je nieuwe invalshoeken kennen om krachtiger foto’s te maken. Je bespaart jezelf veel tijd en frustratie doordat je direct aan de slag kunt en het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Je bent in staat om vanuit een heel nieuw perspectief naar je foto’s te gaan kijken.

Je ontvangt ook nog een bonus!

Ik vind het heel belangrijk dat je niet met vragen blijft zitten. Nadat je thuis je foto’s hebt bekeken, komen er vast nog vragen op. Daarom geef ik als bonus de mogelijkheid om binnen twee weken na de workshop drie foto’s aan mij voor te leggen, die ik dan met je bespreek. Deze bespreking doen we via de computer of telefonisch, zodat je er niet speciaal voor naar Leiden hoeft te komen.

Deze workshop wil ik doen! Hoe geef ik me op?

Je investering voor deze workshop is € 149,- (inclusief BTW). Je kunt je aanmelden voor de workshop via het formulier hieronder. Je ontvangt dan binnen enkele minuten de voorlopige factuur, zodat je die al kunt betalen om je plaats voor de workshop definitief te bevestigen. Binnen twee dagen ontvang je de officiële factuur voor je administratie. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Wil je ook binnenkort meer impact met je foto’s maken? Vul dan meteen het aanmeldformulier in!

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust even contact met me op via e-mail (toine@studiowesten.nl) of via het contactformulier.

Jouw tevredenheid over deze workshop is voor mij heel belangrijk. Daarom is er een garantieregeling. Heb je actief aan de workshop deelgenomen (wat blijkt uit het maken van aantekeningen en het stellen van vragen) en heeft de workshop je niet gebracht wat je ervan verwacht had? Laat me dit dan direct na het eind van de workshop weten, dan krijg je een tegoedbon voor het volledige betaalde bedrag. Deze tegoedbon kun je binnen twaalf maanden besteden aan een ander product van Studio Westen | Fotografie.

Ja, ik meld me aan voor de workshop Maak meer impact met je foto"s!
 
Email *
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat en huisnr *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel

Op alle workshops van Toine Westen zijn de workshop voorwaarden van Studio Westen | Fotografie van toepassing.