Studio Westen | Fotografie

Lente in het Hallerbos


Heb jij ook zo’n zin in de lente? En om er weer op uit te gaan met je camera?

Ik wel! Mijn naam is Toine Westen en ik neem je graag mee naar het prachtige Hallerbos in België.

Wil jij ook dit pareltje dichtbij huis ontdekken?


Het Hallerbos biedt de ideale locatie voor een inspiratieworkshop fotografie. In de lente kleurt de bodem van het bos paars van de wilde hyacinten. En met wat geluk lopen de beuken uit, waardoor een prachtig kleurcontrast ontstaat met het frisse groen van het jonge blad.

Tijdens deze dag ga ik in op de vraag: “Van dichtbij of van veraf?” Je leert bijvoorbeeld: De nadruk ligt deze dag op heel veel (oefenen met) fotograferen. Ik zal je daarom meenemen naar een aantal prachtige plekken in het bos.

Mijn doel is dat je aan het eind van de dag met prachtige foto’s en vol inspiratie weer naar huis gaat.

Hoe ziet de workshop eruit?


De workshop wordt gegeven in kleine groepen van minimaal twee en maximaal acht deelnemers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

De workshop vindt plaats op zaterdag 25 april en start om 10:00 in het Hallerbos (in België). Tijdens de dag zullen we (met onze fotospullen) naar een aantal zeer fotogenieke plekken in het bos wandelen. Onderweg geef ik uitleg, maar we gaan vooral heel veel fotograferen.

Ik verzorg een lunch en iets te eten en te drinken voor tussendoor. Rond 16:00 uur zal de workshop afgelopen zijn.

Ik ga ervan uit dat iedereen met eigen vervoer komt. Heb je geen eigen vervoer, laat het me dan even weten.

Waarom je mee wilt met deze workshop?


Houd je van macro- en/of landschapsfotografie? Dan is het Hallerbos een echte aanrader! Een pareltje in het land van onze Zuiderburen.

Bonus: fotowedstrijd


Ik nodig alle deelnemers aan de inspiratieworkshop uit om hun 3 beste foto’s van het Hallerbos in te sturen voor een fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een fine-art print van de winnende foto op A2-formaat!

Daar heb ik zin in! Hoe geef ik me op?


De investering voor deze inspiratieworkshop is slechts € 69,- (inclusief BTW). Dit is inclusief lunch, iets te eten en drinken tussendoor en fotograferen op de prachtigste locaties in het Hallerbos.

Je kunt je aanmelden voor de workshop via het formulier hieronder. Je ontvangt dan binnen enkele minuten de voorlopige factuur, zodat je die al kunt betalen om je plaats voor de workshop definitief te bevestigen. Binnen twee dagen ontvang je de officiële factuur voor je administratie. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Heb je ook zin om de lente te fotograferen? Vul dan meteen het aanmeldformulier in!

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust even contact met me op via e-mail (toine@studiowesten.nl) of via het contactformulier.

Ja, ik meld me aan voor de lenteworkshop in het Hallerbos!
 
Email *
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat en huisnr *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel

Op alle workshops van Toine Westen zijn de workshop voorwaarden van Studio Westen | Fotografie van toepassing.