Studio Westen | Fotografie

Betere foto’s binnen een dag!

Herken jij je in een van de volgende situaties?

Heel herkenbaar… ook ik liep tegen dit soort problemen aan. Mijn naam is Toine Westen en ik zou het heel leuk vinden om je hiermee te helpen.

Op mijn twaalfde kocht ik mijn eerste eigen camera. Het vastleggen van momenten in foto’s is voor mij altijd belangrijk geweest. Maar in het begin fotografeerde ik altijd op de automatische stand.

De mogelijkheden om foto’s te maken, bleken veel groter dan ik dacht! Hier kwam ik eigenlijk pas achter nadat ik in 2007 een basisopleiding volgde aan de Fotoacademie waar ik leerde ik hoe ik mijn camera zelf in kon stellen. In de jaren daarna fotografeerde ik alles wat los en vast zat en veranderde fotografie van mijn hobby in mijn passie voor natuurfotografie. En inmiddels is het mijn full-time beroep.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te delen en anderen uitleg te geven over fotografie. Ik maak deel uit van het vaste bloggersteam van Zoom.nl en natuurfotografie.nl. En ik organiseer fotocursussen, workshops en reizen om anderen de mogelijkheden te bieden om prachtige foto’s te leren maken.

Hoe zou jij het vinden om in één dag te leren hoe je betere foto’s kunt maken?

Tijdens de basisworkshop “Betere foto’s binnen een dag” leg ik op eenvoudige wijze uit met welke drie stappen ook jij mooiere foto’s kunt maken. Je leert bijvoorbeeld: In begrijpelijke taal krijg je uitleg over de basisbegrippen binnen de digitale fotografie (sluitertijd, diafragma, ISO en witbalans). Maar het belangrijkste is dat we heel veel gaan oefenen.

Mijn doel is dat jij aan het eind van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat, omdat je weet hoe je betere foto’s kunt maken. Niet alleen omdat je theoretisch geleerd hebt hoe het werkt, maar juist omdat je praktisch weet wat je moet doen.

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van minimaal twee tot maximaal zes deelnemers. Op die manier leer je van elkaar en kan ik iedereen voldoende aandacht geven. Je ontvangt een syllabus waarin je aantekeningen kunt maken en alles na de workshop nog eens rustig door kunt nemen.

De workshop vindt plaats op zaterdag 19 september in de historische binnenstad van Leiden (10 minuten lopen van het station). We beginnen om 10:00 uur.

In de ochtend krijg je uitleg over de basisbegrippen van de fotografie en doen we korte oefeningen om je camera (beter) te leren kennen. Daarna is er een uitgebreide lunch.

In de middag gaan we uitgebreid oefenen, zodat je de drie stappen helemaal in de vingers krijgt. Als het weer het toelaat gaan we daarvoor lekker naar buiten. We besluiten de dag rond 16:00 uur.

Waarom je deze workshop zou willen doen?

Door deze workshop te volgen, leer je binnen één dag hoe je betere foto’s kunt maken. Hiermee voorkom je de frustratie van het uitzoeken hoe je camera werkt. Tijdens deze dag ontdek je wat er allemaal kan met fotografie. Er gaat een hele nieuwe fotografiewereld voor je open!

En je krijgt nog meer!

Ik vind het heel belangrijk dat je niet met vragen blijft zitten. Nadat je thuis je foto’s hebt bekeken, komen er vast nog vragen op. Daarom geef ik als bonus de mogelijkheid om binnen twee weken na de workshop drie foto’s aan mij voor te leggen, die ik dan met je bespreek. Deze bespreking doen we via de computer of telefonisch, zodat je er niet speciaal voor naar Leiden hoeft te komen.

Wat anderen zeggen over de workshop?

Bedankt voor een erg leerzame cursus! Het was een mooie introductie over wat mijn camera kan, en echt een gewaarwording om te zien dat ik niet alleen foto’s kan maken, maar echt mooie dingen kan creëren.
Lida van der Merwe


Ik had geen idee wat sluitertijd, ISO-waarde en diafragma was, maar na een aantal oefeningen, en het uitproberen met m’n fototoestel, ging het licht branden. En aan het einde van de ochtend kreeg het fototoestel een heel andere dimensie, ik voelde onbeperkte mogelijkheden. Ik kan bijna niet wachten tot morgen, om hetgeen dat ik geleerd heb uitgebreid te oefenen.
Nogmaals helemaal geweldig Toine, bedankt.
Gerard Luten


Daar heb ik zin in! Hoe geef ik me op?

Je investering voor deze workshop is € 149,- (inclusief BTW). Je kunt je aanmelden voor de workshop door je gegevens hieronder in te vullen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten de voorlopige factuur, zodat je die al kunt betalen om je plaats voor de workshop definitief te bevestigen. Binnen twee dagen ontvang je de officiële factuur voor je administratie. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Heb je ook zin om snel beter te leren fotograferen? Meld je dan direct aan!

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust even contact met me op via e-mail (toine@studiowesten.nl) of via het contactformulier.

Jouw tevredenheid over deze workshop is voor mij heel belangrijk. Daarom is er een garantieregeling. Heb je actief aan de workshop deelgenomen (wat blijkt uit het maken van aantekeningen en het stellen van vragen) en heeft de workshop je niet gebracht wat je ervan verwacht had? Laat me dit dan direct na het eind van de workshop weten, dan krijg je een tegoedbon voor het volledige betaalde bedrag. Deze tegoedbon kun je binnen twaalf maanden besteden aan een ander product van Studio Westen | Fotografie.

Ja, ik meld me aan voor de workshop Betere foto"s binnen een dag!
 
Email *
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat en huisnr *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel

Op alle workshops van Toine Westen zijn de workshop voorwaarden van Studio Westen | Fotografie van toepassing.